Opettajat

Elina Argillander, EA Pilates

Lisää tekstiä tulossa pian!

Hennamari Huikko, HH Lasten tanssiteatteri

Lisää tekstiä tulossa pian!

Joni Huikko, JH Breakdance, breikkileikki, Lasten tanssiteatteri

Jyväskyläläinen tanssija ja DJ/tuottaja. Tanssinut vuodesta 2001 ja kilpaillut lukuisissa eri breakdance kilpailuissa ryhmä- sekä soolosarjoissa, mm. FDO:n ja IDO:n breakdance ryhmä EM-pronssi, SM-hopea ja breakdance soolo SM 6. Sija.

On toiminut tanssinopettajana eri tanssikouluissa useiden vuosien ajan. Lisäksi kolmen lapsen isä, joten häneltä hoituu hyvin myös breikkileikittäminen sekä erilaisia tanssi- ja taiteen tyylejä yhdistävä tanssiteatterin tekeminen.

p. 040 1587277

Katarina Lahtela, KL Katutanssi

21- vuotias Jyväskyläläinen, Kristillisen tanssikoulun kasvatti. Maailmaa kiertänyt ja siellä myös tanssinut mm. Brasiliassa The Legacy Projectin yhteydessä, sekä YWAMin opetuslapseuskoulussa ollessaan Etelä- Afrikassa. Nämä kulttuurit saattavat välillä tulla esille hänen tanssitunneillaan, mutta tunnit ovat pääsääntöisesti Katutanssi, sekä mahdollisesti Jazz painotteisia.

On toiminut tanssikoulussa opettajana vuodesta 2012 lähtien, muutamia poissaolokausia lukuunottamatta ja edelleen nauttii kovasti, kun pääsee toteuttamaan mielessään muodostuvia liikesarjoja yhdessä muiden kanssa hyvän musiikin tahtiin!

p. 0503588510

Anna Laihia, AL Lastentanssi, dancemix

Musiikin- ja luokanopettajaopiskelija Jyväskylän yliopistosta, sivuaineenaan draamakasvatus. Tanssikokemusta löytyy useista esiintyvistä tanssiryhmistä Turun seudulla, sekä tanssijana että lasten tanssiryhmien opettajana. Tanssilajeista Annalla vahvimpina nykytanssi ja jazz.

p. 050 4101395

Oona Laurila, OL Katutanssi

Iloinen lukiolainen joka on harrastanut tanssia monipuolisesti lapsesta lähtien Jyväskylän kristillisellä tanssikoululla. Mieluisimpia tyylilajeja Oonalle ovat katutanssi ja jazz tanssi.

p. 044 2882224

Eevi Luoma, EL Nykytanssi, jazz, lastentanssi

Lapsesta asti Jyväskylän Kristillisessä tanssikoulussa tanssinut ja muutenkin laaja-alaisesti tanssia pitkälle harrastanut nuori nainen.

Eeviä sydäntä lähellä ovat erityisesti jazz, katutanssi sekä nykytanssi – ja usein myös näiden kolmen yhdisteleminen.

p. 045 2633587

Pinja Siltala, PS Dancemix

Opettamistaan aloitteleva lukio-opiskelija, joka on harrastanut tanssia useamman vuoden. Tanssilajeista eniten lähellä sydäntä on jazz. Pinja on lasten kanssa luonteva ja innostava opettaja, joka osaa pitää pienten ryhmän hienosti kasassa.

p. 040 4194946

Apuopettajat:

Kaudella 2018-2019 Kristillinen tanssikoulu aloittaa apuopettajien käytön tunneilla, joilla useammalle opettajalle on käyttöä. Näitä tunteja ovat lähtökohtaisesti lastentanssitunnit ja pienten lasten dancemix tunnit. Apuopettajat ovat lähtökohtaisesti samat jokaiselle tunnilla, jotta opettajatp ystyvät ohjaamaan tunnin mahdollisimman hyvin yhteistyönä. Apuopettajina kaudella 2018-2019 toimivat:

Neila Hanlsian

Natali Ylkänen

Ella Moate