Opettajat

Pirkko-Leena Hämäläinen, PLH Lyrical jazz, Baletti, Dancemix

Liikuntatieteiden maisteri ja viiden jo aikuisen lapsen äiti. Opettanut tanssia vuodesta 2003 lähtien. Jyväskylän Kings Kids’-tanssiryhmän, Worship Kidsien, Kristillisen tanssikoulun ja Jyväskylän heprealaisen ylistystanssiryhmän perustajajäsen.

p. 044 3355415

Joni Huikko, JH Tanssiteatteri

Jyväskyläläinen tanssija ja DJ/tuottaja. Tanssinut vuodesta 2001 ja kilpaillut lukuisissa eri breakdance kilpailuissa ryhmä- sekä soolosarjoissa, mm. FDO:n ja IDO:n breakdance ryhmä EM-pronssi, SM-hopea ja breakdance soolo SM 6. Sija.

On toiminut tanssinopettajana eri tanssikouluissa useiden vuosien ajan. Lisäksi kolmen lapsen isä, joten häneltä hoituu hyvin myös breikkileikittäminen sekä erilaisia tanssi- ja taiteen tyylejä yhdistävä tanssiteatterin tekeminen.

p. 040 1587277

Oona Laurila, OL Jazztanssi

Iloinen lukiolainen joka on harrastanut tanssia monipuolisesti lapsesta lähtien Jyväskylän kristillisellä tanssikoululla. Mieluisimpia tyylilajeja Oonalle ovat katutanssi ja jazz tanssi.

p. 044 2882224

Eevi Luoma, EL Nykytanssi

Lapsesta asti Jyväskylän Kristillisessä tanssikoulussa tanssinut ja muutenkin laaja-alaisesti tanssia pitkälle harrastanut nuori nainen.

Eeviä sydäntä lähellä ovat erityisesti jazz, katutanssi sekä nykytanssi – ja usein myös näiden kolmen yhdisteleminen.

p. 045 2633587