Opettajat

Joni Huikko, JH Breakdance, breikkileikki

Jyväskyläläinen tanssija ja DJ/tuottaja. Tanssinut vuodesta 2001 ja kilpaillut lukuisissa eri breakdance kilpailuissa ryhmä- sekä soolosarjoissa, mm. FDO:n ja IDO:n breakdance ryhmä EM-pronssi, SM-hopea ja breakdance soolo SM 6. Sija.

On toiminut tanssinopettajana eri tanssikouluissa useiden vuosien ajan. Lisäksi Kolmen lapsen isä, joten häneltä hoituu hyvin myös breikkileikittäminen sekä erilaisia tanssi- ja taiteen tyylejä yhdistävä tanssiteatterin tekeminen.

p. 040 1587277

Pirkko-Leena (Piksu) Hämäläinen, PLH Baletti, balettibic, aikuisbaletti, musclemix, lastentanssi, aamun avaus keholle

Liikuntatieteiden maisteri, viiden lapsen äiti ja Kristillisen tanssikoulun perustaja. Lisäksi Piksu on aloittanut Jyväskylän Kings Kids’ -tanssiryhmän (Worship Kids) ja Jyväskylän heprealaisen ylistystanssiryhmän. Kristillisen tanssin pioneereja kaupungissamme ja maassamme.

p. 044 335 5415

Nelli Lahtela, NL Katu/jazz, katutanssi, dancemix

19-vuotias ylioppilas, jonka elämään tanssi on kuulunut melkein aina. Viitenä opetusvuotena Nellin tavoitteena ollut innostaa kaikkia tanssimaan. Päälajeiksi ovat muodostuneet katu- ja jazztanssi.

p. 045 317 7793

Eevi Luoma, EL Nykytanssi, jazz, dancemix, lastentanssi

Lapsesta asti Jyväskylän Kristillisessä tanssikoulussa tanssinut ja muutenkin laaja-alaisesti tanssia pitkälle harrastanut lukiolainen.

Lapsesta asti useissa ryhmissä tanssinut nuori opiskelija, jonka sydäntä lähellä ovat erityisesti jazz, katutanssi sekä nykytanssi – ja usein myös näiden kolmen yhdisteleminen.

p. 045 2633587

Heini Torvinen, HT Baletti, dancemix, katutanssi

Valmistunut tanssijaksi Tampereen konservatoriosta keväällä 2017 pääaineenaan baletti, nykytanssi ja jazztanssi. Kilpaillut katutanssin ja showtanssin SM-kilpailuissa saavuttaen mm. Hip Hop Duo juniorit -hopeaa sekä showmuodostelma-pronssia.

Opettajana Heini on positiivinen ja kannustava. Tanssissa hänelle on tärkeintä ilo, ylistys ja yhdessä tekeminen.

p. 045 868 1818