Tanssiteatteriesitys PERUSTUS tanssikoulun kevätnäytöksessä la 5.5.!

Tanssiteatteri Lähde esittää:

 

PERUSTUS

Tanssiteatteriesitys, jossa sukelletaan pintakerroksen alle tutkailemaan elämän perustaa. Rakensinko elämäni kestämättömälle maaperälle, vai ovatko elämäni puitteet tukevasti kalliolla, joka ei huoju, eikä hajoa. Mistä tuollainen pysyvä, myrskyt kestävä perustus edes löytyisi?

 

Lähde on harrastajalähtöinen tanssiteatteriryhmä, joka toimii Jyväskylän kristillisen tanssikoulun yhteydessä. Perustus on ryhmän oma teos, jonka työstäminen alkoi syksyllä -17.

Näytökset Kristillisen tanssikoulun kevätnäytöksen yhteydessä

Lauantaina 5.5.
@ Muurame-sali

näytökset:
klo 13 & klo 16

liput: 7€/10€/30€ (lapset/aikuiset/perhe)

Lippuvaraukseen pääset tästä.

PERUSTUS_JULISTE_nettiin

Tanssikoulun kevätnäytös la 5.5. Muuramessa!

Kristillisen tanssikoulun kausi 2017-2018 lähestyy päätöstään. Palaamme edellisvuosien tapaan Muuramen kulttuurikeskukseen, Muurame-Saliin. Ohjelmassa on tämän kauden tanssiteatteriryhmän teos Perustus, sekä tanssikoulun ryhmien koreografiat.

Tervetuloa nauttimaan tanssintäyteisestä päivästä yhdessä kaikkien tanssijoidemme kanssa!

Kristillisen tanssikoulun kevätnäytös 2018

Lauantaina 5.5.
@ Muurame-sali

näytökset:
klo 13 & klo 16

liput: 7€/10€/30€ (lapset/aikuiset/perhe) HUOM! Maksuvälineenä ainoastaan käteinen!

Kahvio Agapé palvelee näytöksien jälkeen!

Lippuvaraukseen pääset tästä.

PDFtoJPG.me-1

Ystävänpäivätanssiaiset ti 13.2.

Tanssikoulumme järjestää yhdessä Jyväskylän kristillisen koulun kanssa ystävänpäivätanssiaiset tiistaina 13.2. klo 17.30-21.00. Tanssiaiset järjestetään koulun salissa, osoitteessa Voionmaankatu 18.

Tanssiaisiin on vapaa pääsy! Käteistä kannattaa varata kuitenkin mukaan, sillä koulun 9-luokkalaiset pitävät illan aikana kahviota.

Tervetuloa mukaan tanssimaan ja pitämään hauskaa!

flyer-internettiin.jpg

Ilmoittautuminen tunneille on alkanut!

Ilmoittautuminen kaudelle 2017-2018 on alkanut!

Käy tutustumassa alkavan kauden lukujärjestykseen ja löydä juuri sinulle sopivat uudet ja viime vuodelta jatkavat tunnit! Ilmoittautuminen onnistuu tuttuun tapaa sähköiselle lomakkeella osoitteessa kristillinentanssikoulu.fi/ilmoittautuminen-lukuvuodelle.

Uutena jäsenenä voi hyödyntää kahden viikon tutustumistarjouksen teille sopivilla tunneilla. Ilmoittauduttuanne olette tervetulleita tutustumaan meille kahden viikon ajan – niin monelle tunnille kuin haluatte! Voit ilmoittautua tutustumaan osoitteessa kristillinentanssikoulu.fi/tutustumistarjous. Tarjous ei sisällä tanssiteatteria eikä mahdollisia kursseja.

Kaikille vanhoille jäsenillemme tiedoksi, että olemme siirtyneet täysin sähköiseen markkinointiin. Näin ollen esite ja lukujärjestys eivät tule enää postissa, vaan lähetämme kaikille viime vuonna tanssineille sähköpostia.

Alkava kausi tuo muutoksia lisäksi opettajistossamme ja tuntitarjonnassamme. Lisäksi kannattaa tarkistaa aina kauden alussa hinnastomme sekä ohjeet tanssitunteja varten.

 

Tanssikoulun väki toivottaa siunattua alkavaa kautta!

 

Lukuvuoden 17-18 lukujärjestys julkaistaan viikolla 32, tunnit alkavat viikolla 36.

Hei kaikki tanssin ystävät ja tanssin harrastajat!

Syksy lähestyy ja tanssikoulukauden käynnistyminen on taas ajankohtaista. Viime keväänä tiedotimme jäsenillemme yhdistyksen sisäisistä muutoksista, kuten jäsenrekisterin uusimisesta.

Tähän kauteen lähdetään siis hieman uusin kuvioin. Lukujärjestys, opettajat ja tanssilajit kaudelle 2017-2018 julkaistaa viikolla 32 ja tunnit alkavat viikolla 36.

Tanssiteatteriryhmä jatkaa myös toimintaansa, joten kaikki tanssiteatterista kiinnostuneet voivat odottaa ilmoittautumisten alkamista.

 

Terveisin,

Joni Huikko

Tanssikoulun kevätnäytöspäivä 6.5. @ Muurame-Sali. Varaa lippusi jo nyt!

Jyväskylän kristillinen tanssikoulu esittää:

Kristityn Vaellus & Sinä Olet Tärkeä -tanssiteatteriesitykset.

Kristityn Vaellus:
Englantilaisen John Bunyanin kirjoittama Kristityn Vaellus on käännetty yli sadalle kielelle ja onkin yksi kaikkien aikojen merkittävimpiä kirjallisuuden klassikoita. Tanssiteatteriryhmän tulkinta Bunyanin kirjasta on vahva ja pysäyttävä kuvaus kristityn matkasta.
Ikäsuositus 12 vuotta.

Sinä Olet Tärkeä:
Tanssikoulun opettajien ohjaama Sinä Olet Tärkeä on lämminhenkinen ja vakuuttava tarina jokaisen ihmisen ainutlaatuisuudesta -kallisarvoisena Jumalan luomuksena. Kertomus perustuu Max Lucadon rakastettuun koko perheen kirjaan Sinä Olet Tärkeä.

Lukuvuotemme huipentuu tähän esityspäivään, jossa tanssivat kaikki yli sata koulumme tanssioppilasta.

Tervetuloa!

Kristityn Vaellus & Sinä Olet Tärkeä – Tanssiteatteriesitykset

@ Muurame-Sali; Virastotie 8, Muurame
lauantaina 6.5.2017

Näytökset:
13:00 Kristityn Vaellus (ikäsuositus 12v)
16:00 Sinä Olet Tärkeä
17:15 Kristityn Vaellus (ikäsuositus 12v)

yhden näytöksen lippu: 10€ / 7€ (4-16-vuotiaat) / 30€ (perhelippu)
kahden näytöksen lippu: 17€ / 12€ (4-16-vuotiaat) / 50€ (perhelippu)

Lippujen osto ovelta.

Lippuvaraukset tekstiviestitse numerosta 044 235 0421. Laitathan viestiin nimen, näytökset ja lippujen määrän, kiitos! Varatut liput lunastetaan ovelta ennen esitystä.

Katso klikkaamalla kummankin esityksen julisteet!

LIIKE, TIEDE & TAIDE – Tanssikoulun ja yhteistyökumppaneiden kesäleiri 5.-9. ja 12.-16.6. Ilmoittautumiset käynnissä!

Tanssikoulu järjestää lasten toiminnallisen kesäleirin yhdessä Musiikkikoulu Kodalyn, Experience Workshopin ja Tavinsulan kanssa. Kesäleiri on tarkoitettu 7-16-vuotiaille ja pidetään 5.-9. ja 12.-16.6.3017. Leiripäivät ovat ma-pe klo 9-15. Tarkempi ohjelma ja hinnat löytyvät julisteesta.

 

Ilmoittautuminen osoitteessa www.experienceworkshop.org/seikkailu

Lisätiedot p. 045 135 6158

kesäleiri 17.png

Kevätkausi käynnissä! Kevään tanssiterapia- ja paritanssikurssin ilmoittautumiset käynnissä!

Hyvää alkanutta vuotta!

Tanssikoulun tunnit ovat alkaneet tällä viikolla ja ensi viikosta alkaen aloitetaan syyskaudellakin pyörineet tanssiterapia- ja paritanssikurssit. Näille kursseille pääsette ilmoittautumaan verkkosivujemme ilmoittautumislomakkeen kautta. Samalla ilmoittautumislomakkeella pääset ilmoittautumaan muillekin kiinnostaville tunneille.

 • Tanssiterapiakurssi (10x105min) 140€. Jäsenmaksua ei makseta kurssin yhteydessä.
 • Paritanssikurssi (10x60min) 140€/pari. Jäsenmaksua ei makseta kurssin yhteydessä.

Uusille oppilaillemme on edelleen voimassa kahden viikon tutustumistarjous!

Käy lukemassa lisää ja ilmoittautumassa osoitteessa www.kristillinentanssikoulu.fi/ilmoittautuminen

lukuja%cc%88rjestys-16-17-keva%cc%88t1-1

TANSSIKOULUN PIKKUJOULUT JA TANSSIAISET 26.11.!

Rakkaat tanssikoululaiset ja tanssin ystävät

TERVETULOA tanssikoulun  PIKKUJOULUIHIN ja

leikkimielisiin  ITSENÄISYYSPÄIVÄN  TANSSIAISIIN la 26.11 klo 17.00-21.00!

Ajatuksena on, että voisimme yhdessä viettää syyskauden iloksi pikkujoulua ja juhlia Taivaallista Isäämme ja itsenäisyyspäiväämme sekä iloita yhteydestä kauniin musiikin, tanssin, juhlavien miesten tummien pukujen ja naisten pitkien iltapukujen ja korujen loisteessa :).

Tapahtuma on glamouria ja kauneutta pimeyden keskellä. Yhdessä perheinä ja ystävinä, nyyttäriperiaatteella. Juhlavaa, mutta rentoa ja iloista! Mahdollisuus tanssia, seurustella, herkutella. Tanssikammoisille terveisiä; kenenkään ei ole pakko tanssia.

Ohjeita tapahtumaan:

 • Ilmoittautuminen: Ilmoittauduthan tapahtumaan viimeistään 23.11 mennessä osoitteessa kristillinentanssikoulu@gmail.co. Ilmoita viestissä montako henkeä perheestänne tulee, erikseen montako lasta ja montako aikuista. Puolisot/avecit ovat siis tervetulleita! Huomioittehan, että alle 10-vuotiaat lapset voivat tulla vain aikuisen kanssa. Miettikää muutenkin, minkä ikäinen lapsi jaksaa olla mukana illassaJ
 • Pukukoodi: Iltaan pukeudutaan juhlavasti: Miehillä tumma puku, naisilla mieluiten pitkä juhlapuku, mutta, jos sitä ei saa hankittua, juhlapuku käy myös, lapsilla juhlapuku. Korut ja kampaus naisille kuuluu myös asiaanJ
 • Maksaminen: Sisäänpääsymaksu on 2e/henkilö ja maksu suoritetaan käteisellä iltaan saapuessa. Varaathan tasarahan!
 • Illan ohjelma: Tapahtumaan voi tulla mihin kellonaikaan tahansa ja viipyä niin pitkään kuin haluaa.
   • Klo 17 alkaa nyyttäritarjoilu yläkerrassa ja alakerrassa voi käydä tanssimassa vapaasti. Siellä soi musiikki klo 17-18.
   • Klo 18-20 tanssisalissa on ohjattua tanssia, johon voi osallistua halutessaan. Tanssimme wanhoja tansseja ja niitä opetetaan samalla, joten kaikki voivat osallistua, myös lapset. Jos tanssijoita on paljon, vuorottelemme salissa hyvällä sovulla! Jos ei halua tanssia voi yläkerrassa seurustella ja herkutella nyyttäriherkuilla.
   • Klo 20-21 jatketaan sitä mikä mukavalta tuntuuJ
 • Nyyttärit: Yhdistämällä kaikkien voimavarat on mahdollista järjestää näin suuret juhlat. Jotta juhla sujuu tarjoilujen puolesta hyvin, voitte auttaa tuomalla jokainen mukananne jotain yhteiseen pöytään. Juhla on alkoholiton. Tuomiset jaotellaan sukunimen alkukirjaimen mukaan seuraavasti:
  • A-H: : Toisivat roskaruokaa; 2 pussia sipsejä, karkkia, pähkinöitä tai hedelmiä/henkilö
  • I-Lo: Toisivat 2 tuorejuustoa tai leikkelepakettia/henkilö
  • Lu-P: Toisivat astiallisen vihersalaattia, eli pelkkiä kasviksia, ei mitään lihaa tai kalaa tai kananmunaa. Samana aamuna tehtyä ja viileässä säilytettyä (astian pohjaan omistajan nimi)/ henkilö
  • Q-S: Toisivat limpparia; 2 puolentoista litran pulloa/henkilö
  • T-Ö: Toisivat 25 valmis coctailkarjalanpiirakkaa/henkilö (prisman valmishyllyssä 19c/piirakka)
  • JOS tulette isolla perheellä, soveltakaa hieman määriä!
 • Kahvit ja leivonnainen tulevat tanssikoulun puolesta!
 • Kustannukset: Isänpäivätanssiaisten tuotto menee tilaisuuden kulujen peittämiseen
 • Vinkkejä puvun hankintaan: Naisten täyspitkiä iltapukuja saa uusina parhaiten Haloselta ja netistä tilaamalla. Käytettyjä pukuja löytyy kirpputoreilta todella edullisesti. Pukuja voi myös vuokrata pukuvuokraamoista ja hyvin edullisesti Sovatek-säätiön Satumaa-vuokraamosta. Pukuja voi myös lainata entisiltä Wanhojen tanssijoilta.
 • Mukaan tiimiin: Jos koet, että haluaisit mukaan tiimiin auttamaan vuoden hauskimman juhlan järjestelyissä, ota rohkeasti yhteyttä, p. 044-3355415

 

Sydämellisesti tervetuloa!

 

LAIVA ON LASTATTU – koko talon avajaistapahtuma/kirpputori la 24.9.!

Viitaniemen ytimeen, Jaroslavlin aukion viereen, on laskenut ankkurinsa luovalla ja iloisella toiminnalla lastattu laiva. Laiva pitää sisällään päiväkodin, tanssikoulun ja musiikkikoulun.

Haluammekin syyskuussa esittäytyä naapureillemme ja muille kiinnostuneille järjestämällä toimintamme avajaistapahtuman, jossa pidetään värikäs kirpputori, musiikki- ja tanssiesityksiä, lettujen ja hattaran myyntiä sekä lapsille pomppulinna ja tietysti tutustumismahdollisuus uusiin tiloihimme Viitaniementie 15 a:ssa.

Avajaistapahtuma pidetään Jaroslavlin aukiolla la 24.9 klo 10 – 14, Viitatornia vastapäätä.
Tervetuloa tutustumaan meihin ja aistimaan ja maistamaan millä laiva on lastattu!

T: Laivan väki Arkki-Parkki päiväkodista, More than dance –tanssikoulusta ja Kodaly -musiikkikoulusta

p.s. Jos haluat tukea toimintaamme, voit osallistua myymällä omaa tavaraa tai lahjoittamalla meidän myytäväksi. Molemmissa tapauksissa tuotot tulevat tanssikoulun remontin kulujen kattamiseen.

tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/161401300968072/