Ilmoittautuminen käynnissä

Noniin, vihdoin pääsemme taas aloittelemaan uutta kautta! Mukana on jälleen uusia tunteja. Saammekin tänä vuonna tarjottua kaikista tanssilajeistamme sekä alkeis-, että perus/jatkotason tunnit. Näin ollen pääset varmasti mukaan sopivalle tunnille. Viime vuoden oppilaille lähetetään pian suositus, jonka avulla voitte helposti katsoa, mille tunnille kannattaa jatkaa tänä vuonna.

Kausi käynnistyy viikolla 36. Näin ollen maanantaista 3.9. eteenpäin tanssimme taas viikottain yhdessä!

Opettajistossamme tapahtuu myös muutoksia. Tästä löydätte pian infoa sivuiltamme Opetus -> Opettajat. Ilmoitamme, kun saamme pävitettyä opettajasivun ajan tasalle!

Jos teillä on kysyttävää liittyen alkaviin tunteihin tai mihin tahansa muuhun, älkää suotta epäröikö olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostin kautta.

Nähdään pian!

Terveisin,

Joni Huikko
tanssikoulun johtaja

Kauden 2018-2019 lukujärjestys ja ilmoittautuminen ma 13.8.!

Hei kaikki tanssin ystävät!

Kesäloma alkaa olla vaihtunut arjen touhuihin ja käännymme kohti syksyä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että on aika ilmoittautua uusille tunneille!

Meille on tulossa muutama uusi opettaja ja uusia kiinnostavia tunteja! Näistä saattekin pian kuulla lisää. Julkaisemme uuden lukujärjestyksen loppuviikon aikana ja ilmoittautuminen alkaa ensi maanantaina 13.8. Tanssikausi alkaa viikolla 36, eli tanssimme taas maanantai 3.9. eteenpäin!

Odotamme innolla uuden kauden alkua. Toivottavasti pääset mukaan!

Terveisin,

Joni Huikko

Tanssiteatteriesitys PERUSTUS tanssikoulun kevätnäytöksessä la 5.5.!

Tanssiteatteri Lähde esittää:

 

PERUSTUS

Tanssiteatteriesitys, jossa sukelletaan pintakerroksen alle tutkailemaan elämän perustaa. Rakensinko elämäni kestämättömälle maaperälle, vai ovatko elämäni puitteet tukevasti kalliolla, joka ei huoju, eikä hajoa. Mistä tuollainen pysyvä, myrskyt kestävä perustus edes löytyisi?

 

Lähde on harrastajalähtöinen tanssiteatteriryhmä, joka toimii Jyväskylän kristillisen tanssikoulun yhteydessä. Perustus on ryhmän oma teos, jonka työstäminen alkoi syksyllä -17.

Näytökset Kristillisen tanssikoulun kevätnäytöksen yhteydessä

Lauantaina 5.5.
@ Muurame-sali

näytökset:
klo 13 & klo 16

liput: 7€/10€/30€ (lapset/aikuiset/perhe)

Lippuvaraukseen pääset tästä.

PERUSTUS_JULISTE_nettiin

Tanssikoulun kevätnäytös la 5.5. Muuramessa!

Kristillisen tanssikoulun kausi 2017-2018 lähestyy päätöstään. Palaamme edellisvuosien tapaan Muuramen kulttuurikeskukseen, Muurame-Saliin. Ohjelmassa on tämän kauden tanssiteatteriryhmän teos Perustus, sekä tanssikoulun ryhmien koreografiat.

Tervetuloa nauttimaan tanssintäyteisestä päivästä yhdessä kaikkien tanssijoidemme kanssa!

Kristillisen tanssikoulun kevätnäytös 2018

Lauantaina 5.5.
@ Muurame-sali

näytökset:
klo 13 & klo 16

liput: 7€/10€/30€ (lapset/aikuiset/perhe) HUOM! Maksuvälineenä ainoastaan käteinen!

Kahvio Agapé palvelee näytöksien jälkeen!

Lippuvaraukseen pääset tästä.

PDFtoJPG.me-1

Ystävänpäivätanssiaiset ti 13.2.

Tanssikoulumme järjestää yhdessä Jyväskylän kristillisen koulun kanssa ystävänpäivätanssiaiset tiistaina 13.2. klo 17.30-21.00. Tanssiaiset järjestetään koulun salissa, osoitteessa Voionmaankatu 18.

Tanssiaisiin on vapaa pääsy! Käteistä kannattaa varata kuitenkin mukaan, sillä koulun 9-luokkalaiset pitävät illan aikana kahviota.

Tervetuloa mukaan tanssimaan ja pitämään hauskaa!

flyer-internettiin.jpg

Ilmoittautuminen tunneille on alkanut!

Ilmoittautuminen kaudelle 2017-2018 on alkanut!

Käy tutustumassa alkavan kauden lukujärjestykseen ja löydä juuri sinulle sopivat uudet ja viime vuodelta jatkavat tunnit! Ilmoittautuminen onnistuu tuttuun tapaa sähköiselle lomakkeella osoitteessa kristillinentanssikoulu.fi/ilmoittautuminen-lukuvuodelle.

Uutena jäsenenä voi hyödyntää kahden viikon tutustumistarjouksen teille sopivilla tunneilla. Ilmoittauduttuanne olette tervetulleita tutustumaan meille kahden viikon ajan – niin monelle tunnille kuin haluatte! Voit ilmoittautua tutustumaan osoitteessa kristillinentanssikoulu.fi/tutustumistarjous. Tarjous ei sisällä tanssiteatteria eikä mahdollisia kursseja.

Kaikille vanhoille jäsenillemme tiedoksi, että olemme siirtyneet täysin sähköiseen markkinointiin. Näin ollen esite ja lukujärjestys eivät tule enää postissa, vaan lähetämme kaikille viime vuonna tanssineille sähköpostia.

Alkava kausi tuo muutoksia lisäksi opettajistossamme ja tuntitarjonnassamme. Lisäksi kannattaa tarkistaa aina kauden alussa hinnastomme sekä ohjeet tanssitunteja varten.

 

Tanssikoulun väki toivottaa siunattua alkavaa kautta!

 

Lukuvuoden 17-18 lukujärjestys julkaistaan viikolla 32, tunnit alkavat viikolla 36.

Hei kaikki tanssin ystävät ja tanssin harrastajat!

Syksy lähestyy ja tanssikoulukauden käynnistyminen on taas ajankohtaista. Viime keväänä tiedotimme jäsenillemme yhdistyksen sisäisistä muutoksista, kuten jäsenrekisterin uusimisesta.

Tähän kauteen lähdetään siis hieman uusin kuvioin. Lukujärjestys, opettajat ja tanssilajit kaudelle 2017-2018 julkaistaa viikolla 32 ja tunnit alkavat viikolla 36.

Tanssiteatteriryhmä jatkaa myös toimintaansa, joten kaikki tanssiteatterista kiinnostuneet voivat odottaa ilmoittautumisten alkamista.

 

Terveisin,

Joni Huikko

Tanssikoulun kevätnäytöspäivä 6.5. @ Muurame-Sali. Varaa lippusi jo nyt!

Jyväskylän kristillinen tanssikoulu esittää:

Kristityn Vaellus & Sinä Olet Tärkeä -tanssiteatteriesitykset.

Kristityn Vaellus:
Englantilaisen John Bunyanin kirjoittama Kristityn Vaellus on käännetty yli sadalle kielelle ja onkin yksi kaikkien aikojen merkittävimpiä kirjallisuuden klassikoita. Tanssiteatteriryhmän tulkinta Bunyanin kirjasta on vahva ja pysäyttävä kuvaus kristityn matkasta.
Ikäsuositus 12 vuotta.

Sinä Olet Tärkeä:
Tanssikoulun opettajien ohjaama Sinä Olet Tärkeä on lämminhenkinen ja vakuuttava tarina jokaisen ihmisen ainutlaatuisuudesta -kallisarvoisena Jumalan luomuksena. Kertomus perustuu Max Lucadon rakastettuun koko perheen kirjaan Sinä Olet Tärkeä.

Lukuvuotemme huipentuu tähän esityspäivään, jossa tanssivat kaikki yli sata koulumme tanssioppilasta.

Tervetuloa!

Kristityn Vaellus & Sinä Olet Tärkeä – Tanssiteatteriesitykset

@ Muurame-Sali; Virastotie 8, Muurame
lauantaina 6.5.2017

Näytökset:
13:00 Kristityn Vaellus (ikäsuositus 12v)
16:00 Sinä Olet Tärkeä
17:15 Kristityn Vaellus (ikäsuositus 12v)

yhden näytöksen lippu: 10€ / 7€ (4-16-vuotiaat) / 30€ (perhelippu)
kahden näytöksen lippu: 17€ / 12€ (4-16-vuotiaat) / 50€ (perhelippu)

Lippujen osto ovelta.

Lippuvaraukset tekstiviestitse numerosta 044 235 0421. Laitathan viestiin nimen, näytökset ja lippujen määrän, kiitos! Varatut liput lunastetaan ovelta ennen esitystä.

Katso klikkaamalla kummankin esityksen julisteet!

LIIKE, TIEDE & TAIDE – Tanssikoulun ja yhteistyökumppaneiden kesäleiri 5.-9. ja 12.-16.6. Ilmoittautumiset käynnissä!

Tanssikoulu järjestää lasten toiminnallisen kesäleirin yhdessä Musiikkikoulu Kodalyn, Experience Workshopin ja Tavinsulan kanssa. Kesäleiri on tarkoitettu 7-16-vuotiaille ja pidetään 5.-9. ja 12.-16.6.3017. Leiripäivät ovat ma-pe klo 9-15. Tarkempi ohjelma ja hinnat löytyvät julisteesta.

 

Ilmoittautuminen osoitteessa www.experienceworkshop.org/seikkailu

Lisätiedot p. 045 135 6158

kesäleiri 17.png