Uudet sivut auki!

Hei!

Aloitamme kauden 2016-2017 uusissa tiloissa. Lisäksi yhdistyksen hallituksessa on tapahtunut viime vuoden aikana muutoksia. Tanssikoulu onkin kokonaisuudessaan muutoksien keskellä ja tästä syystä näimme asialliseksi päivittää myös nettisivujemme ilmeen. Tutustu rauhassa uusiin sivuihimme. Otamme toki vastaan myös palautetta ja kehitysideoita uusia sivujamme koskien!

Kuljemme rukoillen, kuten olemme tehneet tähänkin asti. Onkin mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan koulumme menee ja missä olemme ja mitä teemme vaikkapa kolmen vuoden päästä. Nyt aiomme toteuttaa tätä Jumalalle jätettyä tanssikoulua parhaamme mukaan.

It’s more than dance. Se on enemmän kuin tanssiMeille tanssi  – ja kaikki mitä siihen sisältyy – on enemmän kuin liikettä, taitoa tai ilmaisua. Emme tanssi vain tanssiaksemme. Me uskomme, että tanssi ei lähde meistä itsestämme. Aivan kuten meillä ei ole elämää itsessämme, myös meidän liikkeemme takana on vaikuttaja, luoja,  Jumala. Me liikumme, koska olemme. Me olemme, koska Jumala on päättänyt niin. Koska Jumala on päättänyt niin, haluamme tehdä Hänelle sen, mitä teemme. Me tanssimme Jumalalle, joka voi kaiken. Me emme itsessämme juurikaan voi auttaa, pelastaa tai vaikuttaa – emme me tai meidän tanssimme. Jumala voi. Jumala on enemmän. Enemmän kuin tanssi.

Toivotamme sinulle siunattua ja tanssin täyteistä lukuvuotta!

Terveisin,

Joni Huikko

tanssikoulun johtaja

040 1587277

huikkojoni@live.com

Jyväskylän kristillinen tanssikoulu

www.kristillinentanssikoulu.fi